У Вишнівці відсвяткували день села

Дата: 09.11.2018 11:18
Кількість переглядів: 427

Фото без опису      8 листопада, разом з престольним святом Дмитра, в селі Вишнівка Гущанського стростинства, відбулось святкування дня села.

      В рамках свята, після святкового молебеню настоятеля місцевого храму, з вітальною програмою виступала чоловіча вокальна група фольклорного колективу "Опалинка", котрі виконали низку пісень та привітали жителів села та гостей. З вітальним словом, від імені Рівненської сільської ради виступили організатори свята в.о. старости О.О. Нестерук та депутат В.К. Боярчук. Було відзначено та нагороджено подарунками від КЗ "Центр  КДСТ" та спонсорів  найстаршу жительку та наймолодшого жителя, найповажнішу подружню пару, а також активістів села, що беруть участь в різних сферах життя села та у роботах з благоустрою населеного пункту. Частину подарунків довелось вручати на дому, оскільки номінанти з різних причин були відсутні на святі.

       По закінченні культурної програми жителі задоволено дякували організаторам свята, спонсорам та представникам місцевої влади  і пообіцяли у наступному році долучитися до організації більш масштабного дійства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь