День села Гороховище

Дата: 10.10.2018 14:54
Кількість переглядів: 492

Фото без опису          Традиція святкувати День села започаткована чи не у кожному населеному пункті Рівненської громади. На прекрасне свято Іоанна Богослова, гарного осіннього дня, відбулися святкування у селі Гороховище.

   Присутніх привітав сільський голова Володимир Крижук, який побажав селу процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди і добробуту. Адже  День села – це свято, яке єднає всіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє, яке творять добрі, щирі, працьовиті люди, а щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу та вшанування.

      Аби привітати жителів села зі святом, на гостини завітали представники команди народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, які вручили відзнаку від народного депутата директору Гороховищанської школи, депутату Рівненської сільської ради - Сергію Хоміку. Заступник голови Любомльської партійної організації ВО «Батьківщина» Валентина Мед також  приїхала з найщирішими побажаннями та подарунками.

    Було відзначено грамотами та подарунками жителів села в різних номінаціях. За традицією, вітали найстарших і наймолодших жителів, найповажнішу сімейну пару, яким щиро вручив подарунки сільський голова. У номінацій «Казкове подвір’я» отримали перемогу – Олександр Шевчук, Надія Міщук та Ганна Хомік. Подарунки отримали «Матері-героїні» Лідія Козачук та Галина Васенько, а «Супер-татом» став Микола Мартинюк.

      Учасники і глядачі хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників нашої країни.

    Концертну програму розпочав народний аматорський колектив «Опалинка» Гущанського СБК, який подарував позитивні емоції та гарний настрій. Щедрі оплески лунали на адресу Володимира Хоміка, директора Забузького будинку культури.

    Цікаву і змістовну програму підготували працівники Комунального закладу «Центр КДСТ», а музичний супровід Павло Москалюк.

     Ігри, забави, аніматори, щирі розмови, усміхнені обличчя, дружні потиски рук - свято вдалося на славу. Отож усі жителі будуть з нетер­пін­ням чекати наступного Дня села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь