День села Столинські Смоляри

Дата: 02.09.2018 22:48
Кількість переглядів: 705

Фото без опису     Другий день осені зібрав жителів села Столинські Смолярі на святкування Дня села "Моє село найкраще в світі" і в ці хвилини продовжуються заходи, які підготував комунальний заклад "Центр культури, дозвілля та туризму" Рівненської сільської ради спільно з в.о. старости Миколою Козачуком. Ведучі свята Наталія Кондратюк, секретар сільської ради та Володимир Хомік, директор Забузького будинку культури розпочали святкове дійство теплими і щирими словами побажань добра і достатку в кожну оселю,вшанували хвилиною мовчання загиблих на сході жителів району, згадавши кожного поіменно.


       Численні гості свята вітали жителів села, підготували розважальні програми для дітей і відзначили окремих з них грамотами та подарунками. 


        Від сільської ради в номінації "Наймолодша багатодітна мама" нагородили Пікун Галину Миколаївну, в номінації "Найповажніша багатодітна мама" - Здонюк Катерину Федорівну, а в номінації " Найдосвідченіша невістка" - Козачук Антоніну Федорівну. Подякою за "Краще квітуче подвір"я " було відначено одразу трьох господарів: Корнелюк Надію Миколаївну, Самойліча Олександра Антоновича і Гурко Валентину Андріївну. 


        Привітали і "Найповажніше подружжя" - Ганну Панасівну І Володимира Макаровича Лопошуків, відзначивши, що Володимир Макарович є ще й невтомним пасічником. За номінацію "Невтомний пасічник" подяки отримали також Смолярчук Микола Михайлович та Зламанюк Василь Іванович. А подарунки від гостей свята було вручено батькам наймолодшого жителя села Козачука Артема і онучці найповажнішої жительки Гурко Надії Пилипівни.
Сьогодні вітали і місцевих підприємців з нагоди Дня підприємця: Ігоря Гурка, Юрія Дубину і Володимира Хоміка, а в.о. старости Микола Козачук з провідним спеціалістом сільської ради Тетяною Войтович підготували і провели традиційну лотерею.


         Святковий концерт подарували присутнім на святі народний аматорський жіночий вокальний колектив "Надія" Рівненського СБК, Віка Цегельнюк і Людмила Сандрика - солісти Рівненського СБК , Володимир Хомік і Василина Шваліковська - солісти Забузького СБК. 


        Сценарій свята підготувала старший бібліотекар КЗ "Центр КДСТ" Галина Сюмак, а виставки робіт народних умільців - завклуб села Гороховища Ганна Міщук та бібіліотекар села Столинські Смоляри Надія Смолярчук. 
Організатором музичного супроводу свята та дискотеки традиційно був Павло Москалюк,в.о. директора КЗ "Центр культури, дозвілля спорту та туризму".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь