Пошук

Виїзне засідання комісії

Дата: 18.07.2018 17:03
Кількість переглядів: 527

      Вчора, 17 липня,  депутати Рівненської сільської ради майже у повному складі, працівники виконавчого апарату, в.о. старост громади на чолі із сільським головою провели виїзне засідання постійних комісій ради з метою об’єктивного вивчення стану об’єктів інфраструктури на території Рівненської сільської ради та визначення черговості щодо проведення ремонтних робіт.

      Представники громади побували у 14 населених пунктах із 17 де розміщені заклади культури, освіти, медицини тощо, поспілкувалися з жителями цих сіл та вислухали їх пропозиції щодо функціонування тих чи інших закладів.

      Більшість депутатів вперше відвідала усі куточки Рівненської сільської ради, ознайомилася із технічним станом всіх закладів та установ громади, приблизною потребою в коштах на їх збереження та функціонування. В подальшому це буде враховано при прийнятті рішень щодо виділення коштів на утримання або збереження закладів інфраструктури громади.

      Депутати проаналізували стан доріг сільської ради, проведення підготовчих робіт до нового навчального року в навчальних закладах та потребу в забезпеченні нормального функціонування дошкільних закладів. Найбільших капіталовкладень на сьогоднішній день потребують сфери культури та медицини. Необхідно проводити роботи з перекриття даху, заміни вікон та утеплення приміщень майже всіх закладів культури та медицини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь