Пошук

День села Старовойтове

Дата: 30.05.2018 16:58
Кількість переглядів: 1307

       У понеділок, 28 травня, у селі Старовойтове вперше відсвяткували День села, який приурочений 530-й річниці від першої писемної згадки про село Вовчий Перевіз на тему: «Моє село – моя історія жива».

       Розпочалася святкова програма зі святкового молебня, далі святкування продовжились  концертом. Грамотами і подарунками  від сільської ради було відзначено кращу садибу, яку визначили результати голосування гостей свята, нагороджено подарунками наймолодшого та найстаршого жителя с. Старовойтове, отримали подарунки й двоє діток, яким в цей день виповнилося 1рочок та 10 років, тощо.

        В програмі свята було представлено показовий виступ дзюдоїста Вадима Чернова, майстра спорту України, якому згідно Порядку надання одноразової допомоги за заслуги перед Україною та на підтримку спорту вищих досягнень молодих спортсменів Рівненської сільської ради та стимулювання їх до успішних виступів, затвердженого рішенням сільської ради від 23.05.2018 року було вручено сертифікат на суму 20 тис. грн.

       Святкову програму та сценарій свята підготувала працівник Рівненського будинку культури комунального закладу «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму» Галина Сюмак, а музичний супровід - в.о. директора цього закладу Павло Москалюк. Віночок пісенних композицій представив народний аматорський колектив «Надія» села Рівне, а святкової атмосфери додали виступи талановитих жителів села Старовойтове.

       З обов’язками ведучих вдало впорались депутат сільської ради Микола Гурко та вчитель Рівненського НВК Іванна Денисюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь