Народний депутат України Ігор Гузь побував у Рівненській ОТГ.

Дата: 13.04.2018 17:12
Кількість переглядів: 578

         Фото без опису

         Сьогодні, народний депутат від волинського мажоритарного округу №19, Ігор Гузь побував з робочою поїздкою у Рівненській об’єднаній територіальній громаді. Депутат відвідав Рівненський НВК, Гущанський НВК, Забузьку та Столинсько-Смолярську ЗОШ, де зустрівся із педагогічними працівниками та жителями громади. Під час зустрічі, народний депутат, представив звіт за третій рік роботи та було обговорено питання щодо розвитку громади і перспектив функціонування її навчальних закладів. Нардеп повідомив, що планує організувати зустріч освітян округу з представниками Міністерства освіти і науки України  в місті Київ.

         Також на зустрічі йшлося про нові напрямки роботи Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя, яка тепер зосередиться на підтримці становлення та розвитку новостворених ОТГ.

        Ігор Гузь зауважив, що завжди відкритий до співпраці та готовий проводити спільні із головами громад та місцевими депутатами прийоми громадян, щоб люди могли донести свої проблеми та пропозиції до влади на всіх рівнях.

       У Гущанському старостинському окрузі Ігор Гузь запевнив, що буде ініціювати зустріч з представником Державної прикордонної служби України, керівником Луцького прикордонного загону, керівництвом та депутатами ОТГ щодо обговорення шляхів та можливостей вирішення питання перенесення контрольно-слідової смуги та обговорення публікації в газеті щодо  перспектив створення національного  парку по річці Буг.

        Депутати Рівненської громади піднімали питання щодо ініціювання зустрічі голів обласної державної адміністрації та  обласної ради з депутатами Рівненської громади з питань можливого використання території терміналу УІФК «Волинь» для великогабаритного транспорту  з метою забезпечення нормальних умов для водіїв-перевізників, які очікують своєї черги для в’їзду у МАПП «Ягодин». Піднімалось питання щодо можливих варіантів прийняття у власність водного плеса озер, які знаходяться на території громади та допомоги у пошуках інвесторів у громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь