Пошук

У Гущанському НВК відбувся творчий звіт

Дата: 13.04.2018 17:08
Кількість переглядів: 578

Сьогодні у Гущанському НВК відбувся творчий звіт школи «Дивосвіт дитячих талантів». Перед початком свята всіх присутніх приємно зачарували мелодії  дитячого духового оркестру під керівництвом М.С.Крука.

Здивували та вразили присутніх своїми талантами Гупало Олена та Нестерук Тетяна, які виступали дуетом та тріо з Вербінським Артемом. Повчальною та пізнавальною була інсценізація «Серце матері» у виконанні учнів початкових класів та нікого не залишив байдужим твір Павла Глазового у виконанні учениці 5 класу Софії Остапюк «Капелюшок». Пісня К. Меладзе «Квітка-душа», виконана ученицею 4 класу Гупало Владиславою, звучала неперевершено, а нікого не залишила байдужими «Осія. Глава XIV», яку читала Світюк Тетяна, учениця 8 класу, неодноразовий призер Всеукраїнських та обласних конкурсів. Старша вокальна група виконала пісню «В чистім полі», а вокальний ансамбль Гущанські переспіви – пісню «Ми за мир». Приємною несподіванкою для присутніх на святі гостей була фольклорна композиція «Ой, весна, ти красна» у виконанні учнів 1-8 класів, танець «Chocolate» у виконанні учнів 3-4 класів та пісні у виконанні найменших учасників свята, учнів 2-4 класів, «Черепаха- аха-аха..» та «Барви рідної землі». Наймолодші учасники свята, учні 1 класу, виконали пісню «Веселі чобітки», а у фіналі - всі учасники музичного дійства заспівали пісню С. Вакарчука «Все буде добре».

На святі були присутні представники Рівненської громади  та відділу освіти райдержадміністрації, які подякували дітям та педагогічному колективу, а саме директору Самойліч Л.М.,Забордоцькій Н.А., Зінчук І.В., Кравченко А.В., Круку М.С.  та іншим за клопітку роботу, сприяння розвитку юних талановитих та обдарованих дітей, прекрасну атмосферу свята та сімейного затишку, яка панує у цьому навчальному закладі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь