«Вітаймо Жінку – джерело любові»

Дата: 07.03.2018 10:43
Кількість переглядів: 607

  Фото без опису

 Вчора відбулася позачергова 31 сесія Рівненської ОТГ, на розгляд якої вносились питання:

1.Про створення Центру культури, дозвілля, спорту та туризму Рівненської сільської об’єднаної територіальної громади.

Інформувала: Шрамко Л.В., начальник відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності.

2. Про погодження кандидатури директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Рівненської сільської об’єднаної територіальної громади».

Інформував: Крижук В.В., голова Рівненської сільської ради.

3.Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2017р. № 29/26 «Про бюджет сільської ради на 2018 рік».

Інформувала: Стець С.І., начальник відділу фінансово-бухгалтерського обліку та звітності.

У «Різному»  Н.В.Кондратюк, секретар Рівненської сільської ради, в черговий раз нагадала депутатам щодо необхідності  подання електронних декларацій про майновий стан до 1 квітня 2018 року.

 Депутати одноголосно підтримали рішення про створення КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Рівненської сільської об’єднаної територіальної громади» та погодили кандидатуру Павла Москалюка на посаду керівника цієї установи.

З вільних лишків було проголосовано:

  1.  за надання інших субвенцій:
  • районному бюджету - на співфінансування проекту  «Капітальний ремонт стаціонарно-лікувального відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та інвалідів району по вул..Прикордонників,68 в с.Гуща Любомльського району в сумі 1 000 000 грн.
  • обласному бюджету на співфінансування на придбання шкільного автобуса Гущанському НВК  в сумі 650 000 грн.
  • районному бюджету (ТМО) для закупівлі калоприймачів для стомованих хворих Рівненської ОТГ(4 жителі) в сумі 26 400 грн.
  • районному бюджету (Терцентр) на утримання центру  в сумі 2 303 грн.
  1. За виділення коштів - на виготовлення «техумов» на реконструкцію вуличного освітлення в с.Ст.-Смоляри в сумі 10 000 грн.

    Було проінформовано депутатів , що надійшла інша субвенція з обласного бюджету на реконструкцію вуличного освітлення від КТП №205 в с.Будники в сумі 150 000 грн.

    Після сесії - вітали жінок з Міжнародним жіночим днем. Вітання напередодні професійного свята, Дня землевпорядника, приймали і працівники - землевпорядники громади.

     Свято проходило у дещо незвичному форматі – учасниками концерту, переважно, були чоловіки. . Колег по праці, депутаток, членів виконкому, завідувачок установ вітали голова ОТГ Володимир Крижук, який, до речі, був у ролі ведучого святкового дійства, виконуючі обов’язки старост Володимир Богачевський, Олексій Нестерук, Олександр Герун, Микола Козачук та депутат районної ради Дмитро Маляс. Майстерно виконували пісні юні співаки Віка Цегельнюк та Сергій Степанюк, солісти Забузького СБК Володимир Хомік і Василина Шваліковська, чоловічий склад гурту «Опалинка», чоловіча вокальна група працівників ОТГ(керівник Павло Тимощук). Схвилювала присутніх поема Т.Г.Шевченка «Утоплена», прочитана Світланою Козачук, пожвавлення в залі викликав гумор у виконанні Володимира Богачевського  . Приємним і несподіваним сюрпризом став дебют музичного гурту «Гаряча шістка» (керівник Павло Москалюк).  Жіноцтво щиро дякувало за отримані в дарунок квіти та приємні хвилини спілкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь