Державні установи інформують

12 Лютого, 2019 р., 14:53
   Для подання заяви-розрахунку та повідомлення про виплату коштів застрахованим особам із застосуванням ЕЦП до Фонду соціального страхування України страхувальник повинен укласти договір про подання електронних документів до Фонду соціального страхування України (далі – Договір) з робочим органом  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
05 Лютого, 2019 р., 12:41
     05 лютого 2019 року для осіб, які перебувають на обліку в Любомльському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області було проведено зустріч із представниками громадської організації «Вихід завжди є!». Суб’єктам пробації було роз’яснено негативні наслідки від вживання психотропних речовин для здоров’я людина, а також правові наслідки вчинків в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Сподіваємося, що ця зустріч була корисною та змістовною, й вчергове застереже осіб, які перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації від необдуманих вчинків та допоможе знайти вихід з найскладнішої життєвої ситуації.
05 Лютого, 2019 р., 11:48
  04 лютого 2019 року  з метою підвищення правової свідомості та інформування громадян Любомльського району щодо можливості отримання правової консультації через довідково-інформаційну платформу WikiLegalAid, провідним інспектором Любомльського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Волинській області Ольгою Васютич разом із суб’єктом пробації молодіжного віку, було прийнято участь в роботі круглого столу на базі  Любомльської публічної бібліотеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь