Державні установи інформують

07 Квітня, 2021 р., 16:55
  Сьогодні, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я (World Health Day). З цієї нагоди  в Любомльському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області було проведено захід на тему:  «За здоровий спосіб життя».
09 Лютого, 2021 р., 17:34
  9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. З цієї нагоди для неповнолітніх, які перебувають на обліку в Любомльському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області було проведено захід «Протидія кібербулінгу».
03 Лютого, 2021 р., 17:13
   Застосування РРО починаючи 1 січня 2021 року  стосується платників єдиного податку, які здійснюють  свою господарську діяльність з використанням КВЕД у сферах:
17 Грудня, 2020 р., 17:06
  Туман і дощ, світло фар зустрічних автомобілів, світлова реклама, тінь від дерев роблять пішохода менш помітним навіть на освітленій дорозі та вулиці, а забрудненість лобового скла та скла фар автомобіля ще більше погіршує видимість водіям... У темряві на дорозі людину в темному одязі при ближньому світлі фар водій автомобіля може побачити лише на відстані 25-30 метрів.
03 Листопада, 2020 р., 12:27
  Сучасні інформаційні технології та Всесвітня мережа не тільки відкривають безмежні можливості для навчання й особистісного розвитку підлітків, але й сповнені загроз та небезпек, яким треба вміти протистояти. 
09 Жовтня, 2020 р., 11:08
05 жовтня 2020 року в Любомльському районному секторі філії Державної установи « Центр пробації » в Волинській області було проведено захід на тему: «Змінимо коло друзів». З неповнолітнім, звільненим від відбування покарання з випробуванням, було обговорено роль родини  та оточення в процесі формування та розвитку особистості неповнолітнього, виховний вплив батьків, родичів, друзів та інших близьких людей на формування життєвих орієнтирів дитини. До роботи з підлітками було залучено Аліну Мороз – спеціаліста відділу у справах дітей сім’ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради. Юнакам було наголошено на необхідності дослухатися до порад батьків в різних життєвих ситуаціях, на серйозності у виборі друзів.
07 Вересня, 2020 р., 16:03
  Наркоманія, як соціальна хвороба, спричинює загрозливі наслідки, особливо для молоді. Наслідки вживання наркотичних речовин доволі різноманітні: від психосоціальних до медичних. Серед останніх варто зазначити: передозування, підвищений ризик суїцидів, психічні захворювання, серцево-судинні, ускладнення під час вагітності та інші патології.
26 Серпня, 2020 р., 10:49
  Основною умовою призначення пенсії є страховий стаж. Починаючи з 1 січня 2018 року право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років мають особи за наявності страхового стажу не менше як 25 років. До 2028 року щорічно з 1 січня розмір необхідного страхового стажу буде зростати на 1 рік. Отже з 1 січня 2020 року - 27 років, а вже на 01 січня 2021 року – 28 років. З 1 січня 2028 року необхідний страховий стаж становитиме 35 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь