Пошук

Державні установи інформують

01 Грудня, 2021 р., 11:20
Якщо статутом підприємства визначено основним видом діяльності торгівля або громадське харчування та проведення діяльності відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 року № 833 ”Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення”, то дане підприємство відноситься до підприємств торгівлі або громадського харчування. Відповідно до ст. 62 Господарського кодексу України (далі – Кодекс) підприємство - це самостійний суб’єкт господарювання, створений компетентним органом державної влади або органом місцевого самоврядування, або іншими суб’єктами для задоволення суспільних та особистих потреб шляхом систематичного здійснення виробничої, науково-дослідної, торговельної, іншої господарської діяльності в порядку, передбаченому цим Кодексом та іншими законами.
01 Грудня, 2021 р., 11:18
Головне управління ДПС у Волинській області звертає увагу, що згідно з ст. 60 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755 –VI (далі – ПКУ) податкове повідомлення-рішення або податкова вимога вважаються відкликаними, якщо:
30 Листопада, 2021 р., 10:40
Перший запис, що вноситься фізичною особою – підприємцем, у тому числі платником єдиного податку (далі – ФОП) до Форми ведення обліку товарних запасів (далі – Форма обліку), має відображати інформацію про залишки товарів, наявних у такої ФОП на дату набуття ним обов’язку щодо ведення обліку товарних запасів.
30 Листопада, 2021 р., 10:39
У разі якщо в місці отримання товарів розрахунки проводяться у безготівковій формі, то реєстратор розрахункових операцій (далі – РРО) або програмний РРО (далі – ПРРО) не застосовується, але в місці отримання готівкових коштів суб’єкт господарювання зобов’язаний застосовувати РРО або ПРРО чи проводити розрахунки у безготівковій формі за продані товари через установи банків.
30 Листопада, 2021 р., 10:38
Для забезпечення відображення у реєстрі платників єдиного податку достовірної інформації про види господарської діяльності, фізична особа - платник єдиного податку третьої групи у разі зміни видів господарської діяльності протягом податкового (звітного) періоду повинна подати заяву про внесення змін до реєстру платників єдиного податку не пізніше останнього дня кварталу, в якому відбулися такі зміни.
08 Липня, 2021 р., 12:00
  Відповідно до графіку прийому громадян консультативного пункту  доступу до безкоштовної правової допомоги працівниками відділу Любомльського бюро правової допомоги  06 липня 2021 року  було надано консультації  особам, що перебувають на обліку Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Волинській області.
03 Червня, 2021 р., 09:24
  З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області спільно із представниками відділу у справах дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради вручили подарунки дітям, якими опікується відділ міської ради та неповнолітньому Богдану, який перебуває на обліку  Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь